Activiteiten

De Gazette

Onze activiteiten gaan meestal door op zondag van 14u tot 17u. Af en toe kan dit al eens anders zijn, maar dit staat juist vermeld in ons maandelijks krantje: de Gazette. In juli vertrekken we met de hele bende op KLJ-kamp en laten we het vertrouwde Oplinter even achter en vertrekken we op avontuur. Hier krijgt iedereen, jong en oud, een hechte band met elkaar.

De Gazette September- Oktober

De Gazette November

Sinterklaas

HIJ KOMT, HIJ KOMT, DE LIEVE GOEDE SINT!
Sinterklaas komt samen met zijn roetpieten volgende week onze daken en schoorstenen onveilig maken door alle brave kindjes te bedanken! In KLJ Oplinter zitten er ook alleen maar flinke KLJ'ers, die natuurlijk in de bloemetjes moeten worden gezet ...

Jullie kunnen je schoentje vanaf nu binnenbrengen in onze inleverbox aan het KLJ-lokaal, hoe cool is dat! Je zal je schoentje een paar weken moeten missen, dus voorzie een schoentje dat je niet zoveel draagt, of dat misschien al te klein is geworden ... Vergeet bij het afleveren van je schoen er zeker niet je naam in te schrijven of er een papiertje bij te steken met je naam er op, zo weten wij welk schoentje bij welke brave KLJ'er hoort!

QUIZZEN, OMDAT WE JULLIE MISSEN!
Denk je dat je ALLES weet over KLJ Oplinter? Je kan vanaf nu tot en met volgende week zondag je kennis testen aan de hand van deze aartsmoeilijke quiz vol van breinbrekers en weetjes die je nog niet wist ... Er zullen prijzen worden voorzien voor de winnaars van de quiz per leeftijdscategorie, de ideale motivatie om jullie beste beentje voor te zetten!
Via deze link kunnen jullie deelnemen aan de quiz:

Kahoot quiz link

Heel veel liefs, en hopelijk tot snel! Afbeelding klj sinterklaas